Για την εταιρεία Shredding Tree δημιουργήσαμε ένα Promo Book. Ένα μεγάλου μεγέθους εικονογραφημένο βιβλίο που συνοδεύει την παρουσίαση μιας νέας επιχειρηματικής πρότασης.

Το υπερμεγέθες layout, το βαρύ (χοντρό) χαρτί με την ιδιαίτερη υφή, η λεπτομέρεια στη βιβλιοδεσία και η custom εικονογράφηση δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην παρουσίαση της νέας ιδέας. Το επιχειρηματικό πλάνο που προτείνεται μέσω της συγκεκριμένης ανάθεσης, αφορά την προσέγγιση κατοίκων ορεινών περιοχών και ιδίως παιδιών και την ενημέρωσή τους για τα χαρακηριστικά, τα οφέλη, τις επαγγελματικές ευκαιρίες κ.α. που δύναται να εμφανιστούν με τη δημιουργία χιονοδρομικών κέντρων στην περιοχή τους.

Η εικονογράφηση χαρακτηρίζεται από τις λεπτές γραμμές και τα πλακάτα χρώματα. Η όλη ιδέα στηρίζεται στη μεταφορά ενός παραμυθιού στον “κόσμο των μεγάλων”, ακολουθόντας μια γραφή θελκτική και για τις δύο ομάδες. Όταν κρατήσει το βιβλίο αυτό στα χέρια του ο αναγνώστης, μπαίνει στο ρόλο του παιδιού, και αφήνει την ιστορία να τον μαγέψει.

Shredding_tree_1

 Δείτε περισσότερα δείγματα εικονογραφήσεων μας εδώ.