Αφίσα Είστε και Φαίνεστε

Η εικονογράφηση των χαρακτήρων διατηρεί μια αισθητική κόμιξ που σκοπό έχει να προσεγγίσει τα παιδιά και θίξει, – με οπτικό τρόπο και με μια δόση χιούμορ-, το κεντρικό θέμα της παράστασης, τον σχολικό εκφοβισμό (bullying).

Για τον σχεδιασμό των εντύπων χρησιμοποιήσαμε στοιχεία που παραπέμπουν στην σχολική τάξη και στα τετράδια των μαθητών, που γεμίζουν με σχέδια doodling κατά την ώρα του μαθήματος.

Το εσωτερικό του ενημερωτικού φυλλαδίου δανείζεται την όψη μια σελίδας τετραδίου, ενώ το πρόγραμμα μοιάζει με χειροποίητη σχολική εφημεριδα.

Πρόγραμμα Είστε και ΦαίνεστεΠρόγραμμα Είστε και ΦαίνεστεΠρόγραμμα Είστε και ΦαίνεστεΠρόγραμμα Είστε και ΦαίνεστεΠρόγραμμα Είστε και ΦαίνεστεΠρόσκληση Είστε και ΦαίνεστεΧαρακτήρες Είστε και Φαίνεστε  SG_EF_charactersΤαυτότητα Πρόγραμμα Είστε και Φαίνεστε

Ένα έργο του Volker Ludwig
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης – Βασίλης Κουκαλάνι
Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς
Παίζουν: Πολυξένη Ακλίδη, Γιώργος Κατσής, Βαλέρια Κουρούπη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ιωάννα Λέκκα, Πέτρος Σπυρόπουλος, Μιχάλης Τιτόπουλος

Δείτε εδώ ένα άλλο δείγμα σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας και έντυπου προγράμματος, για τη θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΟΦΟΚΛΗ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ξανθόπουλου.